Zemljevid po meri mladih: USE-IT Ljubljana

Nov zemljevid za mlade popotnike USE-IT Ljubljana je tu! Brezplačen zemljevid obiskovalcem ponuja preverjene informacije o skritih kotičkih naše prestolnice po izboru in okusu njenih mladih prebivalcev.

Zemljevid USE-IT je namenjen vsem, ki bi si poleg klasičnih znamenitosti mesta želeli raziskati tudi manj običajne in manj obljudene kotičke mesta, ki ponujajo svojevrstno izkušnjo z lokalnim pridihom. Zemljevid s svojo igrivo vizualno podobo in razgibano vsebino privlači predvsem mlade popotnike, saj ga ustvarjajo in oblikujejo mladi, ki v Ljubljani živijo, študirajo, delajo in z njo prebivajo. Zloženka s tlorisom in priporočili domačinov deluje kot mestni vodič, ki uporabnika vodi po mestnem dogajanju, priljubljenih ali zanimivih lokacijah in uporabi javnega prometa. Zemljevid je opremljen tudi z manj konvencionalnimi kategorijami, kot na primer z naborom pogostih in malo manj pogostih navad meščanov in mini mestnim glasbenim vodnikom. 

Zemljevid je dostopen v tiskani obliki v TIC LjubljanaInfo centru ŠKUC, ljubljanskih hostlih in lokalih, na spletni strani USE-IT Europe ter kot aplikacija USE-IT za pametne telefone (Google Play – App Store).

V primeru, da bi mladinske organizacije zaradi načrtovanja mednarodnih projektov, mladinskih izmenjav ali drugih razlogov želele prejeti večje število zemljevidov v tiskani obliki, jim pišite na ljubljana@use-it.travel.

Več informacij o zemljevidih USE-IT najdete tukaj. Zemljevid USE-IT Ljubljana v digitalni obliki najdete tukaj.

Vir: L’mit

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa