Zgodbe, ki jih pišejo mladi #2

Mladinski sektor mladim ponuja številne priložnosti združevanja, druženja, kvalitetnega preživljanja prostega časa in neformalnega učenja. Je prostor navdiha, v katerem se prepleta mnogo uspešnih zgodb. Pestrost mladinskega sektorja v Sloveniji je naša velika dragocenost, skozi zgodbe, ki jih pišejo mladi pa je cilj predstaviti ravno to: uspešne zgodbe skozi različne izkušnje mladih.

Portal mlad.si je v letošnjem letu mladinske centre spodbujal k deljenju zgodb, ki jih pišejo in povedo mladi, vključeni v mladinske organizacije, njihovo izkušnjo v centrih ter kaj jim ta pomeni. Zgodbe mladih so namreč pomemben glasnik in kažejo na pomen mladinskega sektorja za življenja mladih in podporo v prehodu iz mladosti v odraslost.

V nadaljevanju smo zbrali zgodbe mladih, ki aktivno sodelujejo v vaših mladinskih centrih, članicah Mreže MaMa. Tokrat predstavljamo mlade iz Mladinskega centra Dravinjske doline, Mladinskega centra Idrija in Mladinskega centra Zagorje ob Savi. Vabljeni k ogledu in deljenju!

Jakob MlakarMladinski center Dravinjske doline

Matic PokornMladinski center Dravinjske doline

Tara in MihaMladinski center Idrija

Zoja HlebecMladinski center Zagorje ob Savi

Anže PrašnikarMladinski center Zagorje ob Savi

Vir: mlad.si

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa