Diseminacijski dogodek »Naučimo se ustvariti podcast«

OBVESTILO! (16.10.2020)

Dogodek bo zaradi trenutnih razmer in omejitev v zvezi z epidemijo covid-19 potekal na spletni platformi Zoom. Prijavljeni bodo povezavo do dogodka prejeli dan pred dogodkom.

Hvala za razumevanje, ekipa Mreže MaMa
_______________________________________

Na Mreži MaMa zaključujemo s projektom strateškega partnerstva Pametno mladinsko delo v mladinskih centrih, v sklopu katerega smo skupaj s partnerji odgovarjali na izzive digitalnega mladinskega dela.

Zadnja aktivnost projekta bo diseminacijski dogodek z naslovom Naučimo se ustvariti podcast, ki bo potekal v četrtek, 22. oktobra, med 10. in 13. uro.

Dogodek bo sestavljen iz uvoda in delavnice. V uvodnem delu bodo predstavljeni rezultati projekta Pametno mladinsko delo in produkt – zaključni dokument, ki je nastal v digitalni in fizični obliki ter naslavlja ključne digitalne kompetence za pomoč mladinskim delavcem pri razvijanju in gradnji le-teh. V nadaljevanju  bo potekala delavnica, na kateri se bodo mladinski delavci naučili osnovnih veščin snemanja podcasta. Svoje delo in trike snemanja bo predstavil priznan ter izkušen slovenski podcaster Anže Tomič.

Dogodek se bo odvil ne glede na takratne razmere, saj imamo pripravljena dva scenarija in sicer on-line in off-line dogodek.

Dogodek ON-line ali OFF-line bo potekal v četrtek, 22. oktobra 2020, s pričetkom ob 10.00 in predvidenim koncem do 13.00 ure.

OFF-line dogodek se bo odvijal v Centru mladih Koper, Gregorčičeva ulica 4, 6000 Koper. Dogodek se bo predvajal tudi v živo preko Facebook strani dogodka (live stream).

ON-line dogodek bo v primeru poslabšanja razmer in omejitev potekal preko spletne aplikacije ZOOM.

Število mest je omejeno, zato je nujna predhodna prijava, ki jo najdete tukaj. Prijave zbiramo do vključno torka, 20. oktobra 2020.

Več informacij in program najdete v vabilu.

Vabilo_Pametno mladinsko delo_diseminacijski dogodek

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa