Nagradna igra: Mladi se cepimo

Za nami je več mesecev boja s pandemijo koronavirusa, ki je na vseh področjih prizadela tudi mlade. Zavedamo se, da je edini način, da se izognemo novemu valu okužb in ponovnem zapiranju države in vrnitev v normalno življenje, to da se v čim večjem številu cepimo.

Vabimo vas na portal mlad.si k sodelovanju v  nagradni igri za mlade, s katero želimo z aktivno udeležbo mladih v podporo ceplenju prispevati k hitrejši normalizaciji razmer v družbi. Zavedamo se, da je odločitev za cepljenje stvar posameznika, a z majhnim prispevkom v podporo cepljenju lahko prav mladi naredijo velik korak zase, za svoje vrstnike in za starejše. Mladi ste sedanjost, ki sooblikujemo prihodnost, a velike zgodbe se rodijo iz majhnih korakov in angažiranostjo posameznika.

Verjamemo, da so ravno mladi tisti, ki bi lahko s podporo cepljenju bistveno pripomogli k izboljšanju zdravstvene situacije in si s tem omogočili normalno in brezskrbno življenje, povezano s kulturno-umetniškimi dogodki, potovanji doma in v tujini ter navsezadnje tudi druženja s prijatelji.  

Prav zato želimo med našo generacijo v čim večjem številu na prijazen način prikazati  pozitivne učinke cepljenja in kaj to pomeni za nas kot posameznike in družbo.

KAKO LAHKO MLADI PRISPEVATE IN SODELUJETE?

V podporo cepljenju lahko s svojo angažiranostjo sodelujete v nagradni igri na družbenih omrežjih portala mlad.si (Facebook, Instagram, Tik Tok). Posnamite kratek video, filmček, narišite risbo, ustvarite grafiko ali delite pozitivno misel. Objavi pripišite #mladisecepimo ali tegajte profil mlad.si.

Uredništvo mlad.si bo spremljalo objave in v treh mesecih bomo podarili 104 praktičnih nagrad 30 let Slovenije in 6 denarnih nagrad.  O izboru nagrajencev bo odločala komisija, ki bo rezultate nagrajencev objavila vsak ponedeljek in vsak prvi teden v mesecu septembru, oktobru in novembru, v kolikor se bodo nagrajnci o tem strinjali.  Sodelujejo lahko mladi, starejši od 16. let in drugi mlajši (s privoljenjem staršev ali skrbnikov) ali starejši. Pomembno je, da širimo pozitivna sporočila, delujemo solidarno in skupaj prispevamo k stabilnosti naše družbe.

SPREJMI IZZIV 

  • Posnami kratek filmček (do 60 sec), v katerem deliš svoj razlog, zakaj si se oziroma se boš cepil_a ali ustvari fotografijo v podporo cepljenju mladih.
  • Video ali fotografijo s hashtagom #mladisecepimo objavi na svojem Facebook, Instagram profilu ali Tik-Toku.

Sporočila na posnetkih in fotografijah morajo biti pozitivna, kreativna, a nevsiljiva in mladim prijazna.

Ne pozabi, da so za dober posnetek in fotografijo pomembni primerna svetloba, izbira prostora, postavitev telefona ali kamerezvok in kadri.

NAGRADNA IGRA – kaj in kako?

Nagradna igra bo potekala na družbenih omrežjih mlad.si, Facebook, Instagram, in Tik Tok, kjer boste s komentiranjem pod posebno označenimi objavami lahko sodelovali v igri za praktične in denarne nagrade.

K sodelovanju v nagradni igri ste vabljeni vsi državljani Republike Slovenije, ki želite prispevati k čimprejšnji umiritvi situacije zaradi epidemije covid-19 in ki imate v okviru spletnega družabnega omrežja Facebook, Instagram ali Tik-Tok odprt uporabniški račun.

O izboru nagrajenih filmčkov, fotografij in komentarjev z vsebino, ki izraža podporo cepljenju mladih, bo odločala tričlanska  komisija, ki bo upoštevala kriterije izvirnosti, inovativnosti, smiselno izražene sporočilnosti v podporo cepljenju in mladim prijazno obliko.

Nagrade:

Za izbrane filmčke bodo zmagovalci prejeli tri finančne nagrade na mesec, ena 300€, druga 200€ in tretja 100€, v dvanajstih tednih pa bo podeljenih tudi 100 praktičnih nagrad za fotografije in komentarje.

Več o sodelovanju v nagradni igri: PRAVILNIK O IZVEDBI NAGRADNE IGRE

O vseh spremembah in novostih nagradne igre vas bomo sproti obveščali z objavami na spletni strani www.mlad.si.

Vabljeni k sodelovanju v naši nagradni igri!

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa