Priprava za opravljanje strokovnega izpita iz ZUP

Vsak izmed vas se je pri svojem delu najverjetneje že srečal z upravnim postopkom. Tudi na Mreži MaMa smo se že soočili s tovrstnimi izzivi in s potrebo po poznavanju upravnih postopkov.

V prihodnje bo zaradi potrebe po vse večjem poznavanju upravnih postopkov in posledično za izpolnjevanje razpisnih pogojev pomembno imeti opravljen izpit iz Zakona o splošnem upravnem postopku (ZUP). Ker je ključno, da gradimo tudi na osebnem in kariernem razvoju ter pridobivamo dodatna znanja in kompetence, smo se na Mreži MaMa odločili, da za mladinske centre in njihove zaposlene, ki se ukvarjajo z razpisi in so vsakodnevno vpeti v izvajanje različnih projektov ter komunikacijo z upravnimi organi, organiziramo pripravo za opravljanje strokovnega izpita iz splošnega upravnega postopka I. in II. stopnje.

Predavanje bo vodila mag. Milena Pečovnik, univ. dipl. iur., potekalo pa bo 12 oz. 16 ur v enem izmed mladinskih centrov in sicer, 23. in 24. junija med 8. in 16. uro v Celjskem mladinskem centru (z možnostjo prenočitve).

Več informacij najdete v odprtem pozivu na spodnji povezavi.

Odprt poziv za mladinske centre – strokovni izpit_ZUP

Urnik in program izvedbe za posamezno stopnjo je na voljo tukaj:

priprava na strokovni izpit 1. stopnje12 ur

priprava na strokovni izpit 2. stopnje 16 ur

Delavnica – priprava na strokovni izpit

Prijave zbiramo do 12.6.2020 preko spletne prijavnice

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa