Sestanek partnerjev projekta EUYOU

Danes, 28. maja, smo se v okviru projekta EUYOU, ki ga na Mreži MaMa izvajamo skupaj z Inštitutom za politični menedžment (IPM), M komunikacijami ter 10 mladinskimi centri, članicami Mreže MaMa (Zavod BOBCenter mladih KoperKMKC KompleksMladinski center BITCeljski mladinski centerMladinski center Dravinjske dolineMladinski center KrškoMIKK Murska SobotaZavod O Škofja LokaMladinski center Trbovlje) sestali na online sestanku na platformi ZOOM.

Skupaj s partnerji smo pregledali dosedanje delo in spremembe projekta, ki smo jih bili primorani izvesti zaradi epidemije novega koronavirusa ter se seznanili s komunikacijskim načrtom kampanje. Prav tako smo vključenim mladinskim centrom predstavili program treninga za mladinske delavce, ki ga bomo izvedli v treh delih in sicer 11. in 18. junija 2020 v online obliki na platformi ZOOM ter 30. junija v živo v Celjskem mladinskem centru. Trening bo namenjen predstavnikom mladinskih centrov in mladinskim delavcem, ki bodo skrbeli za izvedbo in promocijo online dogodkov v sklopu projekta EUYOU. Več informacij najdete tukaj.

Za spremljanje vseh nadaljnjih informacij o projektu EUYOU vas vabimo, da ostanete v koraku z dogajanjem in sledite profilom projekta na vseh treh družbenih omrežjih: FacebookLinekdIn ter Instagram. Vabljeni tudi, da delite profile in objave na lastnih kanalih in povabite sodelavce ter prijatelje k sledenju, saj bomo tako lažje dostavili želene informacije ciljni skupini – mobilnim državljanom EU. Ogledate si lahko še spletno stran EUYOU, na kateri se nahajata točka za svetovanje in katalog pravic.

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa