Zadnje srečanje projekta Volunteer&Go!

Med 16. in 19. januarjem 2024 sta se predstavnici Mreže MaMa udeležili zaključnega, evalvacijskega srečanja Erasmus+ projekta strateškega partnerstva Volunteer&Go, ki je potekal v Portu, na Portugalskem. S partnerji iz Finske (Sosped), Portugalske (Pista Magica) in Cipra (standout education) smo na dvodnevnem sestanku pripravljali na poročanje o projektu in pregledali projektne rezultate – raziskavo in metodologijo, ki mladinskim delavcem nudi podporo pri izvajanju vključujočega prostovoljstva.

Vse projektne rezultate lahko tako v slovenščini kot tudi v angleščini in drugih partnerskih jezikih najdete na spletni strani Volunteer&Go! tukaj.  

Projekt Volunteer & Go! ima pomembno vlogo pri ozaveščanju mladinskih delavcev, prostovoljcev in drugih zainteresiranih strani o vključujočem prostovoljstvu ter tudi pri povezovanju posameznikov iz različnih držav, da si izmenjajo izkušnje na nacionalni ravni in jih razširijo na mednarodno raven. Več o tem, kako lahko v mladinskih centrih izvajate vključujoče prostovoljstvo lahko preberete tukaj.

Evalvacijski sestanek smo zaključili z načrtovanjem prihodnjih projektov skupnih projektov, ki naslavljajo razvoj vključujočega prostovoljstva.

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa